Politica de retur

Home - Politica de retur


1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS

Returul se trimite prin orice firma de curierat sau posta. Se specifica pe verso la factura ce se doreste la schimb in urmatorul fel:

- cod produs

- marime produs

Sau daca se doreste returnarea banilor se trece un cont IBAN.

Returul se face doar prin intermediul firmei de curierat Urgent Curier sau prin Posta Romana. Returnarea produselor comandate online se realizeaza doar la sediul Rochii Plaja din Sos. Viilor nr. 56, sector 5, Bucuresti, Romania. Nu se pot realiza retururi la sediul magazinelor Grisocono Investment.

Returul se face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Grisocono Investment SRL iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin Transfer Bancar sau Mandat Postal. Pentru acest lucru Grisocono Investment va solicita codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere, si numele detinatorului.


In cazul returului costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

3. CONDITII DE RETUR


Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
•Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare
•Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie
•Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate
Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o marime corespunzatoare sau un produs asemanator.


Grisocono Investment detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.rochiiplaja.ro sunt in stare impecabila.


In cazul in care exista o exceptie, Rochii Plaja isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur).

Grisocono Investment nu accepta colete cu ramburs.