Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Rochiiplaja.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Rochiiplaja.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Rochiiplaja.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.

Politica de livrare

Home - Politica de livrare


Costurile de transport

Costurile de livrare sunt de 15lei, indiferent de comanda si adresa de livrare din tara.

Durata transportului

Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (luni-joi) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 24h, astfel incat, in ziua urmatoare vei desface coletul complet
Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (vineri-duminica) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de luni.
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (luni-joi) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 48h
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (vineri-duminica) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de marti.

Transportul prin curier va fi realizat de GLS Romania in toata tara. Nu se fac livrari in weekend.
Livrare in Uniunea Europeana

Grisocono Investment SRL livreaza produse in Uniunea Europeana prin intermediul serviciului de curierat GLS Romania. Taxele de livrare difera in functie de tara si zona. Se expediaza comenzi oriunde in Uniunea Europeana fara taxe suplimentare si restrictii geografice. In tabelul de mai jos sunt prezentate costurile de livrare in tarile din Uniunea Europeana.
Platile online se depun in contul IBAN: RO37BRDE410SV55728484100 /RON, SWIFT: RZBRROBU. Titular Grisocono Investment SRL, J40/809/26.01.15, CUI: 34017856, str. gladitei, nr. 42
Dupa ce efectuati plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii (poza / scan) pe adresa office@rochiiplaja.ro


(*) Timpii de tranzit din tabel sunt estimativi si nu sunt garantati.
(**) Costurile de mai sus vor fi transformate in euro la cursul BNR din ziua facturarii.
(***) Costul de livrare este adaugat comenzii plasate si nu contine TVA de 24%.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt mai mari decat cele de livrare si sunt suportate in intregime de catre client.


EU Delivery

Grisocono Investment SRL delivers products throughout the European Union using GLS Romania’s courrier service. The delivery taxes range differently depending on country and area. Orders are sent anywhere in the European Union without additional taxes or geographical restrictions. In the table below the delivery costs are presented in the countries of the European Union.

(*) The transit timing in the table are estimative and are not guaranteed.
(**) The above costs will be transformed into Euro at the Romanian National Bank exchange rate of the invoicing day.
(***) The delivery cost is added to the placed order and does not contain the 24% VAT.
The return costs and transportation costs for the replacing product are greater than the delivery ones and are supported entirely by the client.